Reserveer de kennismakingszending

Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik mijn Sterling zilveren vijf Euro herdenkingsmunt ‘De Nederlandsche Bank Vijfje’ in de hoogste kwaliteit: Proof. Met mijn kortingscode ontvang ik deze officiële munt voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 29,95 (later € 59,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte 200 Jaar De Nederlandsche Bank
Collectie Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten
Metaal .925 (Sterling) zilver
Kwaliteit Hoogste kwaliteit, Proof
Nominale waarde 5 Euro
Beperkt tot 4.000 complete collecties
Ter kennismaking Slechts € 29,95 (later € 59,95)