Verzamelplezier begint hier

Begin vandaag heel aantrekkelijk met het verzamelen van de collectie 'Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten'. Met uw persoonlijke kortingscode ontvangt u een korting van maar liefst € 30,00. U ontvangt het zilveren 'Vermeervijfje' en uw op naam gestelde eigendomscertificaat als kennismakingszending. De herdenkingsmunten zijn zorgvuldig verpakt in een kunststof capsule zodat deze kunnen worden bekeken, zonder dat er krassen of vingerafdrukken op komen. Bij één van de vervolgzendingen ontvangt u de hoogwaardige houten verzamelcassette geheel gratis. Vul het onderstaande formulier in en ontvang het 'Vermeervijfje' eenmalig voor € 29,95 (met persoonlijke kortingscode), de normale prijs voor het 'Vermeervijfje' is € 59,95.

Reserveer nu voordelig het Vermeervijfje

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de vijf Euro herdenkingsmunt het 'Vermeervijfje' in de hoogste kwaliteit: zilver Proof. Ik ontvang de zending 14 dagen geheel vrijblijvend op zicht voor de speciale prijs van € 29,95 (met uw persoonlijke kortingscode). Zonder kortingscode betaalt u de normale prijs van € 59,95. Tevens word ik op de reserveringslijst geplaatst en ontvang maandelijks de overige herdenkingsmunten vrijblijvend.

Bovendien ontvang ik bij de collectie een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem dat ondermeer bestaat uit een hoogwaardige verzamelcassette. Ik loop geen enkele risico, en verplicht mij tot niets. Ik kan de toezending te allen tijde stopzetten of onderbreken, een briefje of telefoontje volstaat.

Kortingscode:
Postcode *: Uitsluitend Nederlandse postcodes
Huisnummer *: Alleen uw huisnummer a.u.b.
Toevoeging: Alleen toevoegingen op het huisnummer (bijv. huis, A, III, 3 hoog)

Vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten (deze kosten vervallen bij automatische incasso).
Uw collectie Zilveren munten
Uitgifte Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten
Metaal Sterling Zilver
Kwaliteit Proof (hoogst beschikbare kwaliteit)
Kennismakingsaanbod   € 29,95 (met uw persoonlijke kortingscode)
Beperkt Slechts 5.000 complete Collecties