In dienst van de verzamelaar

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 75 jaar ervaring in de muntenbranche, dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

Wij zijn er voor u, vandaar dat wij ook zeggen:

"In dienst van de Verzamelaar".

Het Amsterdams MuntKantoor verkoopt munten en herdenkingsuitgiften per post in heel Nederland. Hiervoor hebben wij een competente organisatie, die u via telefoon, post en e-mail kunt bereiken. Door ons zeer uitgebreide wereldwijde netwerk, zijn wij als één van de eersten in staat u te voorzien van het laatste muntennieuws en producten.

Naast speciale aanbiedingen die het Amsterdams MuntKantoor per post verstuurt, kunt u zich ook abonneren op de e-mail nieuwsbrief. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u het snelst en met voorrang uitgebreid op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van munten en Herdenkingsuitgiften. U ontvangt dan regelmatig een e-mail in uw mailbox. Alleen van het Amsterdams MuntKantoor, want privacy staat hoog in ons vaandel.

Bij het Amsterdams MuntKantoor bent u verzekerd van goede en volledige service. We leveren u een totaalproduct. Niet een los muntje hier en daar, maar de service die hoort bij het opbouwen van een waardevolle collectie en of complete muntverzameling.

Het Amsterdams MuntKantoor is er voor u, als verzamelaar. Onze specialisten staan ook alle werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Uw 7 zekerheden

  1. U betaalt nog niets, u bestelt op rekening en ontvangt uw uitgifte 14 dagen geheel vrijblijvend op zicht, zoals altijd bij Het Amsterdams MuntKantoor. U krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald na het terugsturen van uw munt. Zonder discussie.
  2. Uw bestelling is 100% risicoloos. Naast het betalen van deze Herdenkingsuitgifte verplicht u zich tot niets.
  3. Als u een collectie munten of herdenkingsuitgiften bestelt, kunt u op ieder ogenblik uw collectie kosteloos stopzetten of het tempo van de leveringen laten aanpassen.
  4. Elke munt en herdenkingsuitgifte wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid. Dit waarborgt de authenticiteit van de munt of herdenkingsuitgifte, geeft een nauwkeurige beschrijving van de kenmerken en geeft meer informatie over de geschiedenis van de munt of herdenkingsuitgifte.
  5. Bij elke collectie krijgt u een Eigendomscertificaat dat bewijst dat u de unieke eigenaar bent van deze munten/uitgiften.
  6. Afhankelijk van de omvang van collecties, ontvangt u ook bij aankoop van een collectie een stijlvolle verzamelcassette om uw munten of herdenkingsuitgifte in te bewaren en tentoon te stellen.
  7. Bij onze klantendienst kunt u altijd met uw vragen of opmerkingen telefonisch of per e-mail terecht, bel 0800 – 474 7474 of email klantenservice@amsterdam-munten.nl.